Aktualno

MINDFUL RODITELJSTVO

Uz ovaj webinar o mindful roditeljstvu naučite promišljenije i svjesnije reagirati na djetetova ponašanja kao i prihvatiti svoje dijete ali i sebe kao roditelja (i ljudsko biće).

PRESTANI ODGAĐATI

S vremena na vrijeme, većina ljudi povremeno odgađa napraviti nešto. Odgađati je dakle normalno. Problem je kad odgađanje počinje negativno utjecati na vaš život.

MINDfoodNESS

GURMANSKI WEEKEND RETREAT
Želite li provesti jedan malo drugačiji vikend? Spakirajte kofer i prepustite se našem inovativnom gurmanskom mindfulness vikend programu.

TEČAJ “BUDI MINDFUL”

Zatrpani do grla sastancima i dogovorima naši dani izgledaju kao popis obaveza, a stisnuti rokovima, najčešće potpuno nesvjesno, jurcamo okolo na autopilotu. Izaberite svjesniji i sretniji život!

RIJEKA PSIHOLOGIJE

20. veljače 2020. od 10 do 16 sati, u Step Ri dvorani u Rijeci, održati će se IX. konferencija Psihologija za gospodarstvenike. Dođite, naučite nešto novo i unaprijedite svoje poslovanje!

STOP PERFEKCIONIZMU!

Ako vas pokreće velika želja za uspjehom (a jako se bojite neuspjeha), smatrate da biste uvijek mogli bolje i često ste razočarani ljudima s kojima živite i radite, upali ste u zamku perfekcionizma.

LEADERSHIP&TEAMWORK

Teorijski i praktični program obuke, jedinstven u Hrvatskoj, koji se služi metodologijom iskustvenog učenja u svrhu razvoja mekih vještina potrebnih za biti učinkoviti vođa i dobar kolega.