Skills Lab

Investiranje u ljudske resurse važnije je negoli ikada prije. Danas i ubuduće, posjedovanje mekih vještina (soft skills) činiti će ključnu razlika između manje ili više poslovno uspješnih subjekata. Ali što su meke vještine? Često opisane kao “način na koji surađujete s drugim ljudima”, meke vještine su osobine potrebne za uspjeh u poslu i životu općenito. Meke vještine razvijamo od samog rođenja tijekom širokog raspona društvenih situacija i nije ih moguće usvojiti na drugačiji način osim ako to činimo u kontekstu koji simulira onaj stvarni.
S ovom idejom na umu, pokrenula sam Skills Lab, (sigurno) mjesto gdje je moguće učiti iz pogrešaka i postati bolja verzija samih sebe.

Ukoliko ste vlasnik poduzeća ili imate moć odlučivanja unutar tvrtke u kojoj ste zaposleni, imajte na umu da investiranje u ovaj trening može dovesti vas i vaš tim na novu razinu kvalitete. Stavljajući ljude i njihov osobni rast u središte svog zanimanja, osim što potičete razvoj vještina koje će direktno koristiti poslovnoj uspješnosti kompanije, potičete i njihovu odanost poduzeću, želju da uvijek traže najbolja rješenja za poslovanje i motivaciju potrebnu da daju maksimum od sebe.

 

Savršen za vas ako:

  • Želite razviti vještine koje će vas učiniti uspješnijim u poslovnom (i privatnom) životu.
  • Preferirate aktivan i dinamičan način učenja i otvoreni ste za nova iskustva.
  • Želja vam je uvesti u svoje poduzeće moderan i učinkovitiji način učenja.
  • Želite poboljšati vještine svojih zaposlenika i ojačati njihov osjećaj pripadnosti tvrtki.