Uvjeti korištenja

Internetsku stranicu psiqonsult.com uređuje Psi Qonsult, obrt za savjetovanje, vl. Tijana Debelić (u tekstu dalje Psi Qonsult).


Pristupom na ove stranice smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. 

Zbog stalnih tehničkih inovacija i promjena mjerodavnog zakonskog okvira zadržava se pravo izmjene Uvjeta korištenja, bez obaveze prethodne najave. Pozivaju se korisnici da prilikom posjeta internetskoj stranici ​redovno pregledaju Uvjete korištenja te uzmu u obzir izmjene i/ili dopune.


 Svrha stranice psiqonsult.com je: 
– upoznati korisnike s uslugama koje pružamo
– uputiti posjetitelje na srodne informacije objavljene na drugim internetskim stranicama
– uputiti posjetitelje na naše stranice na društvenoj mreži Facebook 
– omogućiti korisnicima praćenje ponude, stupanje u kontakt i naručivanje usluge


Stranica je generirana i održava se putem platforme wordpress (www.wordpress.com). Stranica koristi kolačiće (cookies), radi poboljšanja korisničkog iskustva. 
Za prikupljanje registracija za mailing listu koristi se elektronski servis Mailchimp (www.mailchimp.com). 
O upotrebi kolačića i zaštiti podataka saznajte više u Pravilima privatnosti.

Trajno nastojimo smanjiti tehničke pogreške pri korištenju stranice psiqonsult.com, no ne možemo jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovarati za eventualnu nedostupnost stranice. Svoje stranice nastojimo držati čistima od virusa, ali nismo u mogućnosti jamčiti njihovu potpunu odsutnost. Preporuča se korisnicima da poduzmu uobičajene mjere zaštite od virusa.


Odricanje od odgovornosti: Psi Qonsult se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice psiqonsult.com od strane korisnika, bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Izričito se ograđujemo od svakog sadržaja na internetskim stranicama trećih za koje postoje poveznice na stranicama psiqonsult.com. Osobito ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenja zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na tim stranicama. 


Autorska prava: Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na psiqonsult.com stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez prethodne dozvole.


Korištenje usluga Psi Qonsult


Osnovna djelatnost kojom se bavi Psi Qonsult, obrt za savjetovanje, vl. Tijana Debelić je pružanje usluga savjetovanja, coachinga i edukacija opisanih na stranicama psiqonsult.com.

Naručivanje usluge je moguće putem navedenih opcija za kontakt. Individualni termin se uvijek zakazuje unaprijed. Grupni programi se održavaju prema rasporedu objavljenom na pripadajućim stranicama, također uz prethodnu prijavu.
Način plaćanja je isključivo bezgotovinski, putem transakcijskog računa. Uplata na dan zakazanog termina usluge: IBAN HR8223600001102725643, Zagrebačka banka
Ostali uvjeti korištenja usluga (vrsta i trajanje, način prijave, paketi usluga i sl.) navedeni su na pripadajućim stranicama.
Otkazivanje usluge: Ukoliko iz opravdanih razloga morate otkazati unaprijed zakazani termin, molim da to učinite na vrijeme (najmanje 24 h prije zakazanog termina), putem navedenih opcija za kontakt.
U slučaju da korisnik ne otkaže na vrijeme naručenu uslugu i ne iskoristi svoj unaprijed zakazani termin, Psi Qonsult zadržava pravo naplate naručene usluge.


Kao sastavni dio ovih Uvjeta korištenja provjerite: Pravila privatnosti